ELEGANȚĂ ȘI RAFINAMENT

Hotel Călărași


Bine ați venit la hotelul nostru din Călărași, unde confortul și facilitățile moderne se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Cu servicii de înaltă calitate și o varietate de facilități, vă garantăm o ședere plăcută și relaxantă.

Hotel Călărași este situat foarte central şi, în acelaşi timp într-o locaţie liniştită. Vă puteţi bucura de vedere panoramică asupra parcului central sau cea a orașului.

Facilități

Hotel Călărași

Sală de conferințe

Restaurant evenimente

Restaurant clienți hotel

Cofetărie și terasă

Terasă restaurant

Parcare publică

Internet Wi-Fi

Spălătorie

Servicii de cameră

Plajă publică

Echipa

La hotelul nostru din Călărași, suntem mândri să avem o echipă dedicată și pasionată, pregătită să ofere oaspeților noștri cele mai bune servicii și experiențe memorabile. Cu o combinație de profesionalism, ospitalitate și atenție la detalii, echipa noastră se străduiește să creeze un ambient primitor și să răspundă nevoilor fiecărui oaspete. De la recepționeri prietenoși care vă întâmpină cu un zâmbet cald la intrarea în hotel, până la bucătari talentați care pregătesc cele mai gustoase preparate în restaurantul nostru, fiecare membru al echipei noastre contribuie la succesul și confortul oaspeților noștri. Suntem o echipă unită, dedicată să vă asigure o experiență plăcută și relaxantă în timpul șederii dumneavoastră la hotelul nostru din Călărași. Indiferent de nevoile sau cerințele dumneavoastră, echipa noastră este aici pentru a vă oferi asistență și pentru a vă asigura că fiecare detaliu este pus în valoare pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Cu profesionalism, pasiune și angajament, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune servicii și să vă facem să vă simțiți ca acasă în timpul șederii dumneavoastră la hotelul nostru din Călărași.

testimoniale clienți