Hotel_no.1
ELEGANȚĂ ȘI RAFINAMENT

Hotel Călărași


Bine ați venit la hotelul nostru din Călărași, unde confortul și facilitățile moderne se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență memorabilă. Cu servicii de înaltă calitate și o varietate de facilități, vă garantăm o ședere plăcută și relaxantă.

Hotel Călărași este situat foarte central şi, în acelaşi timp într-o locaţie liniştită. Vă puteţi bucura de vedere panoramică asupra parcului central sau cea a orașului.

Descoperă hotel călărași

Camera single | Camera twin economy | Camera dubla superioară | Apartament | Cameră triplă

Facilități

Hotel Călărași

Sală de conferințe

Restaurant evenimente

Restaurant clienți hotel

Cofetărie și terasă

Terasă restaurant

Parcare publică

Internet Wi-Fi

Spălătorie

Servicii de cameră

Plajă publică

FACILITĂȚI

BUCURATI-VĂ DE
FACILITĂȚILE NOASTRE

01

SALĂ U-SHAPE

SALĂ DE CONFERINȚE

Organizați evenimente de afaceri de succes sau întâlniri importante în sala noastră de conferințe modernă și bine echipată. Cu dotări tehnologice de ultimă generație și servicii personalizate, vă asigurăm că fiecare eveniment va fi un succes. Indiferent dacă organizați o conferință, un seminar sau o întâlnire de afaceri, sala noastră de conferințe vă oferă spațiul perfect pentru a impresiona și a inspira participanții.

02

INTERIOR

COFETĂRIE

Încântați-vă simțurile cu deliciile noastre proaspete pregătite în cofetăria noastră. De la prăjituri fine și deserturi rafinate până la cafele aromate și ceaiuri alese, vă invităm să vă bucurați de o pauză dulce într-un ambient plin de rafinament și eleganță.

03

TERASĂ

VEDERE PANORAMICĂ

Bucurați-vă de momente de relaxare și socializare pe terasa noastră însorită. Savurați o băutură răcoritoare sau un cocktail delicios în timp ce vă bucurați de priveliștea încântătoare a orașului. Atmosfera relaxantă și confortabilă a terasei noastre este locul ideal pentru a vă destinde după o zi aglomerată sau pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Hotelul dispune de doua terase, una cu vedere spre centrul orașului, iar, alta spre parc.

04

Mic Dejun

RESTAURANT

Experimentați intimitatea și eleganța în restaurantul nostru separeu, unde vă invităm să vă bucurați de o experiență culinară exclusivă. Situat într-un cadru privat și rafinat, restaurantul nostru separeu este locul ideal pentru cine romantice, întâlniri de afaceri discrete sau momente speciale alături de cei dragi. Savurați preparate delicioase pregătite cu grijă de către bucătarii noștri talentați, în timp ce vă bucurați de servicii impecabile și o atmosferă relaxantă și intimă.

05

SALĂ EVENIMENTE

RESTAURANT

Organizați evenimente memorabile și recepții de neuitat în restaurantul nostru special dedicat evenimentelor. Cu o capacitate generoasă și o echipă dedicată de organizatori de evenimente, vă garantăm că fiecare detaliu va fi pus în valoare pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-o experiență de neuitat. De la nunți elegante și banchete festive până la petreceri private și alte evenimente speciale, restaurantul nostru evenimente vă oferă un cadru sofisticat și plin de rafinament pentru a celebra momentele importante din viața dumneavoastră.

testimoniale clienți