Change Font Size

Change Screens

Change Profile

Change Layouts

Change Direction

Change Menu Styles

Cpanel

Locuri de cazare

Locurile de cazare Hotel Calarasi sunt situate intr-o pozitie centrala si sunt foarte ocupate de clienti din domeniul financiar, bancar şi turistic. Hotel Calarasi este situat foarte central şi, în acelaşi timp într-o locaţie liniştită. Vă puteţi bucura de vedere panoramică asupra parcului central sau cea a orasului.

Hotel Calarasi poate oferi clientilor care doresc să folosească sala de conferinte cu o capacitate de 50 de persoane pentru traininguri,conferinte,simpozioane, aranjament şi 26 de persoane pentru un regim U-SHAPE. Sala de conferinta intr-un regim U-SHAPE este dotata cu modern echipament, microfoane, statie sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, flip chart.

 hc03  Thumbnail image

Eleganta si rafinamentul sunt pe primul loc pentru clientii Hotelului Calarasi! Sărbătoriţi de lux la un hotel de trei  si patru stele în Calarasi!

 Hotelul Calarasi oferă clienţilor 90 camere duble  din care 24 cu pat matrimonial, 8 camere single, 10  apartamente  cu  vedere panoramică. Camerele sunt foarte spaţioase, lumina este naturală şi vă va oferi un sentiment cald şi relaxat. Este mobilat într-un mod modern şi veti avea la dispozitie aer conditionat, minibar, internet gratuit.

 Thumbnail image  Thumbnail image 

Hotel Calarasi dispune de: • O sală de conferinţe cu o capacitate de 50 persoane pentru conferinţe, întâlniri, seminarii, dar se poate folosi pentru petreceri private, precum şi un salon Cafe cu acces la internet wireless. Aici vă puteţi bucura de cele mai aromate sortimente de cafea, care sunt servite pentru cunoscători adevărati, precum şi băuturi fine şi gustări • In salon micul dejun va fi servit până la 10.30. • foaier-ul din receptie este un loc ideal nu numai pentru întâlniri de afaceri.

Thumbnail image  Thumbnail image  Thumbnail image  

Sala de conferinte: Hotelul Calarasi oferă clienţilor o sală de conferinţe foarte bine echipata. Reducere de preţ: 75 Euro / zi. Pretul include acces la internet wireless, flipchart, LCD,videoproiector. Suplimentare, puteţi închiria alte echipamente: laptop, echipamente de sunet. Hotel Calarasi oferă facilităţi pentru mediul de afaceri si evenimente de presă: • lumină naturală în sala, dar poţi de asemenea, aproape perfect acoperi cu perdele; • aer conditionat; • sistem de incalzire;

 

You are here Cazare