Change Font Size

Change Screens

Change Profile

Change Layouts

Change Direction

Change Menu Styles

Cpanel

Descoperiţi o panorama a oraşului nostru care iti taie respiratia bucurandu-va de vizita dumneavoastră la Hotel Calarasi, un hotel de 3 şi 4 stele care vă oferă cazare la standarde internationale. Avem deosebita placere de a ura bun venit oaspeţilor noştri într-un hotel renovat. Hotel Calarasi a deschis portile in anul 1983 intr-o atmosfera incantatoare determinata de o poziţie ultra-centrala in orasul Calarasi din România. Designul, ambianta si profesionalismul managementului personalului va garanta clienţilor servicii de înaltă calitate.

Panoramic Bratul Borcea

Veţi fi tratat foarte special din momentul în care ne-ati pasit pragul şi vă veţi bucura de o odihna binemeritata intr-o atmosfera calda placuta introdusă de către confortul pe care-l veti întâlni în camerele hotelului. Scopul echipei Hotel Calarasi este de a oferi clienţilor săi cele mai bune servicii şi de calitate, care le-ar fi găsit într-un hotel de importanta internaţionala. Hotel Calarasi vă va întâmpina cu cafea aromatizata, băuturi fine şi produse alimentare, o cofetarie-patiserie sau cu acces la internet gratuit. Poziţia noastră centrală este ideala pentru oamenii de afaceri, dar şi pentru a putea vizita Calarasiul si imprejurimile.

Receptie Hotel Calarasi

Cele mai multe dintre institutiile de importanta locala sunt situate în această zonă centrală în termen de metri distanta una de alta. Hotelul este situat aproape de Prefectura Calarasi, Casa de cultura a orasului, Consiliul judetean, Primaria Calarasi, Posta romana, Administratia Finantelor, Tribunalul si Judecatoria Calarasi şi, de asemenea, vă permite acces foarte usor la Autostrada A2 sau catre alte domenii de interes cum ar fi traversarea fluviului Dunarea pentru vizionare peisajul unic al Dobrogei spre Constanta sau statul nostru vecin Bulgaria.

Zona administrativa
You are here Despre noi